Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

36V 350W motor kontrolörü Ekran Paneli Başparmak Gaz Seti Alüminyum PCB Plastik Elektrikli Bisiklet modifikasyon kiti Elektrikli Bisiklet için

 0

₺746.54 ₺1 185.12

Bisiklet sürmek

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: w192985

36V 350W motor kontrolörü Ekran Paneli Başparmak Gaz Seti Alüminyum PCB Plastik Elektrikli Bisiklet modifikasyon kiti Elektrikli Bisiklet Scooter için

Özellik: 1. Dayanıklı Alüminyum Kontrolör: Kontrolörün yivli tasarıma sahip birinci sınıf metal kasası sadece estetiğini arttırmakla kalmaz, aynı zamanda iç devreyi aşırı ısınmadan koruyarak mükemmel ısı dağılımı sağlar.

2. Su geçirmez Ekran Paneli: Ekran paneli kapağı hafiftir ancak sağlamdır, ince işlenmiştir ve mükemmel tokluk ve su geçirmezlik özelliklerine sahiptir ve daha fazla dayanıklılık için dahili devrelere daha iyi koruma sağlar.

3. Verileri Temizle Ekranı: Gerçek zamanlı veri paneli, serin ve net görsellerle gücü ve hızı görüntüler.Ekran, sürüşler sırasında kolay izleme için bilgilerin net bir görünümünü sağlar.

4. Kolay Kurulum: Eski veya hasarlı parçaları değiştirmek için mükemmel olan bu kontrol kitinin kurulumu ve uygulanması kolaydır, elektrikli bisikletler ve elektrikli scooterlar için uygundur ve sorunsuz bir deneyim sağlar.

5. Gelişmiş Sürüş keyfi: Bu yükseltme kiti, sürüş deneyimini önemli ölçüde geliştirerek, gelişmiş bir sürüş deneyimi arayan biniciler için mükemmel bir seçimdir.

Şartname: Öğe Türü: Elektrikli Bisiklet motor kontrolörü Kiti

Malzeme: Alüminyum, PCB, plastik

Ağırlık: Yaklaşık. 406g / 14.3 oz

Denetleyici Gerilimi: DC 36 V

Denetleyici Anma Gücü: 350 W

Paket listesi: 1 x Denetleyici

1 x Ekran Paneli

1 x bağlantı Kablosu

1 x Başparmak Gaz Kelebeği


Belirleme

  • Kaynak > Anakara Çin
  • Tip > Denetleyici

Yorumlar (0)

İnceleme ekle