Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Çılgına Anahtarlıklar Guts Kılıç Logosu Kolye Gerdanlık LOL Çılgın Savaşçı İskandinav Viking Mitolojisi Erkekler Anahtarlık Xams Hediye

 5

₺9.33 ₺66.08

Etiketler: berserk anahtarlık tuşları, berserk aksesuarları, cesaret kılıç anahtarlık, çılgın bölümler, kılıç çılgını

Takı & Aksesuar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: w209527

RJ Çılgına Anahtarlıklar Cesaret Kılıç Logosu Kolye Gerdanlık Çılgın Savaşçı İskandinav Viking Mitolojisi Erkekler Anahtarlık Xams Hediye

Malzeme: çinko alaşım

Boyutu:5 * 2.5 cm(1 cm = 0.394 inç)

Ağırlık: 13.9 g

Teknoloji: galvanik Ambalaj: opp torba içinde 1 adet Renk: resim rengi (resim gibi %100%, aksesuarların kalitesi, lütfen satın aldığınızdan emin olun)

Hızlı Ekspres: Sipariş > 180 $ DHL / FEDEX / UPS / EMS.Dropshipping hakkında :

ePacket ve Standart Nakliye www.optimumstyle.com.tr'i bu iki lojistik yöntemini seçmenizi öneririz.Bu iki lojistik yukarıdaki herhangi bir fiyata dahil değildir!Müşterilerden gelen sorular 1. Parselimi takip etmeye nasıl devam edebilirim?Nakliye bilgilerinizi takip numaranızla birlikte aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirsiniz : www.17track.net/en (tarayıcıya kopyalayın). 2. Toptan ve damla nakliye hem karşılandı.Toptan satış için, sipariş etmek istediğiniz miktara göre indirim veya ücretsiz teslimat sunacağız.Ulaşım süresi yaklaşık 3-7 iş günüdür.(Bizi üçüncü tarafınıza atamak istiyorsanız, doğrudan müşterinize kargo gönderebiliriz!Lütfen emin olun ve bize güvenin, hakkımızda herhangi bir bilgi bırakmayacağız.) Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 3. Boyutla ilgili herhangi bir sorun var mı?Lütfen kesinlikle satın almak için ölçüm yöntemimize göre. 4. Ürünler özelleştirilebilir.Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.Biz ödeme sonra 48 saat içinde tüm paketi gemi, biz nakliye yöntemi her türlü sunuyoruz .Nakliye yöntemini belirtmek istiyorsanız, lütfen nakliye ücretini ödeyin .Referansınız için tahmini teslimat hızı aşağıdadır .Teşekkürler!

* Siparişin maliyeti 150 ABD dolarını aşarsa, size DHL ,FedEx veya ücretsiz Aramex Hizmeti sunacağız .(Uzak ülke 200 ABD Doları talep ediyor.)

* Teslimat hızı sadece referans için, bazen gecikecek tatil, festivaller, kötü hava, gümrük, Vb.

* Güney Amerika ülkelerine sonrası hava posta 60 günden uzun sürebilir, Ekspres genellikle gümrük vergisi sorunları var.bu durumda ,vergi ödemek için gümrük ile işbirliği lütfen.Seçtiğiniz için teşekkür ederiz RJ-RONGJİJEWELRY, 7 gün iade hizmeti veriyoruz :

1 .Herhangi bir nedenle, satın alma işleminizden memnun değilseniz, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Makbuz için 7 gün içinde iade ve değişimleri kabul ediyoruz, lütfen ürünü orijinal durumda tutun ve nakliye ücretini kendiniz üstlenin,iade edilen ürünleri aldıktan sonra iade talebinizi işleme koyacağız.

2 .Kusurlu ürünü aldıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.değiştirme veya onarım için , değiştirme mevcut değilse, orijinal ödeme yöntemiyle tam bir geri ödeme yapılacaktır.

3 .Daha fazla bilgi için lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin .Desteğiniz ve güveniniz bizim için en büyük destek: 1.Öğemizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen 5 yıldızla olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın, sizin için aynısını memnuniyetle yapacağız ve bir sonraki siparişiniz için size daha fazla indirim vereceğiz.

2.Nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce daha iyi bir çözüm elde etmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ,size en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız. 1.www.optimumstyle.com.tr, TradeManager veya bize bir E-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.İş günlerinde 24 saat içinde,hafta sonları 36 saat içinde size cevap verebiliriz. 2.Çalışma Programımız:

ABD :5: 30-3: 30

Brezilya: 9: 30-7:30

Rusya:3: 30-1: 30 arası

İNGİLTERE:0: 30-10:30

İspanya:1:30-11:30

Fransa:1:30 AM-11: 30 AM Dropshipping'i destekliyoruz ve hemen sipariş verebilirsiniz ly ^o^ !


Belirleme

  • Metal rengi > platin kaplama
  • Öğe Türü > Anahtarlıklar
  • Model Numarası > Çılgın Anahtarlıklar
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Tarz > modaya uygun
  • işlev > Dekorasyon
  • Cinsiyet > Üniseks
  • Uyumluluk > Tüm Uyumlu
  • Güzel mi Moda mı > Moda
  • Metal Türü > Çinko alaşımı
  • Şekil \ desen > Çılgın Anahtarlıklar
  • Malzeme > Metal
  • Marka Adı > rongji takı

Yorumlar (2)

İnceleme ekle
Misafir – 2023-08-01

great item satıcı harika

Misafir – 2023-08-01

great item satıcı harika