Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Boya Kazıyıcı Macun Boya Dolum Spatula Ressamlar Aracı Macun Bıçak Kazıyıcı Paslanmaz Çelik Alçı Kazıma Çıkartması Duvar Kağıdı

 0

₺32.57 ₺47.99

Araçlar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: w558585

Boya Kazıyıcı Duvar Kağıdı Boya El Aracı Ressamlar Aracı Macun Boya dolum Spatula paslanmaz çelik konstrüksiyon Işçisi Ev Boya Kazıyıcı Sıva Kazıma Çıkartması Duvar Kağıdı

Özellik:

1. Dayanıklılık için yüksek kaliteli paslanmaz çelik konstrüksiyon: Yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden yapılmış bu duvar kağıdı boyası el aleti, ağır kullanıma dayanacak ve dayanacak şekilde üretilmiştir.

2. Kompakt ve hafif tasarım: Kompakt ve taşınabilir tasarımı, duvar boyası küreğini taşıması kolay ve hareket halindeyken kullanım için uygun hale getirir, profesyoneller veya DIY meraklıları için mükemmeldir.

3. Kolay temizlik için pürüzsüz yüzey: Bu macun boya dolum spatulasının pürüzsüz yüzeyi zahmetsiz temizlik sağlar, bozulmamış durumunu korumanıza ve her seferinde mükemmel finişi elde etmenize olanak tanır.

4. Çeşitli uygulamalar için çok yönlü alet: Lekelerin temizlenmesi ve çıkarılmasından gres ve kazıma boyasının giderilmesine kadar, bu macun bıçağı kazıyıcı, eşit kazıma da dahil olmak üzere çok çeşitli görevleri yerine getirmek üzere tasarlanmıştır cement.It farklı senaryolar için uygun çok yönlü bir araçtır.

5. Uzun süreli kullanım için rahat tutuş: Duvar kağıdı kazıyıcının ergonomik sap tasarımı, el yorgunluğuna neden olmadan uzun süreli kullanıma izin veren rahat bir tutuş sağlar.Rahatsızlık duymadan daha uzun süre güvenle çalışabilirsiniz.

Belirleme:

Malzeme: Abs + Paslanmaz Çelik

Ürün Boyutu: Yaklaşık. 240. 00X165. 00X30. 00mm/9. 45X6. 5X1. 18 inç

Belgelendirme: CE Sertifikalı

Dıy Kullanım Senaryosu: Döşeme

Kolu Malzeme: Plastik

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, Öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.teşekkür ederim!

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 X Macun Boya Dolum Spatula


Belirleme

  • Kolu Malzeme > Plastik
  • Kendin Yap Malzemeleri > Döşeme
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Marka Adı > alloet'in

Yorumlar (0)

İnceleme ekle