Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Ölçüm Bandı Çelik mezura Floresan Bant Şeffaf Kaplama Kolay Okuma Her İki Tarafı Kural Baskı mezura

 0

₺51.80 ₺139.78

Araçlar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: w562038

Halat deliği tasarımı işlevselliğine katkıda bulunurken yansıma yok ve parlama yok özelliği doğru ölçümler sağlar.DIY, ağaç işleme, inşaat ve çok daha fazlası için olmazsa olmaz bir araç.

Ürün malzeme: PC + karbon çelik;

Ürün boyutu: 6*2*3.5 cm;

Ürün ağırlığı: 160g;

liste:

mezura * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sert Malzeme: Sağlam PC ve karbon çeliğinden üretilen bu mezura, kolayca zarar görmeyen süper aşınmaya dayanıklı, kalınlaştırılmış ve sertleştirilmiş bir banta sahiptir.

2.Şeffaflık Tasarımı: Bu mezura, ölçülen değerleri ekranda net ve doğru bir şekilde görmenizi sağlayan şeffaf bir tasarıma sahiptir. target.No daha fazla tahmin etmek veya gözlerini kısmak.

3.Geniş Kullanım Yelpazesi: Çift taraflı cetvel bandına sahip olan bu mezura, inç ve santimetre görüntüleyerek doğru ölçümler sağlayan çok sayıda amaca hizmet eder.

4.Uygun Organizasyon: Mezura, bir kancaya veya kayışa asılmasını sağlayan bir halat deliği tasarımına sahiptir.Bu sayede yer kaplamaz ve rahat ve hızlı bir şekilde saklanabilir.

5.Yenilikçi Hassas Teknoloji: Yeni püskürtme teknolojisiyle, mezuramız her seferinde mükemmel ölçülmüş, yansımasız boyutlar sunar.Bu cetvel sıfır hata ve hassasiyet sağlar.


Belirleme

  • Kaynak > Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri > Ağaç işleme

Yorumlar (0)

İnceleme ekle