Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

AK7604VQ AK7604 LQFP-48

 0

₺77.13

Aktif Bileşenler

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: w69916

Shenzhen Xinxiang Yi Elektronik A. Ş., LTD

Shenzhen xinxiang Milyar elektronik A. Ş., ltd. merkezi Çin'in huaqiang Kuzey çekirdeği olarak bilinen "elektronik ilk caddesi" nde yer almaktadır area.It çin'de ünlü bir elektronik bileşen tedarikçisidir.Şirket, uzun vadeli ve istikrarlı bir işbirliği ilişkisi kurmuş ve Çin'de tanınmış bir IC hibrit (yetkili ve yetkisiz) elektronik bileşenler distribütörüne dönüşmüştür ve şu anda elektronik bileşenlerin tanınmış bağımsız distribütörlerinden biridir.

Şirket, 1992'den beri elektronik bileşenlerin toptan ve satışını yapmaktadır ve tek çipli mikrobilgisayar/bellek, IC, entegre devre, diyot ve transistörün dağıtımı, iş türleri ve kapsamlı destek hizmetleri konusunda 30 yıllık deneyime sahiptir.

Şirketin Shenzhen, Guangzhou, Pekin, Şangay ve Hong Kong'da kendi spot depoları bulunmaktadır.Güçlü bir küresel tedarik ağı aracılığıyla, küresel müşterilerin gerçek zamanlı ihtiyaçlarını tam olarak karşılamaları için ortak veya kıt parçaları kolayca dağıtabiliriz.Ve uzun vadeli ihtiyaçlar.İyi ve düşünceli hizmetle, birçok müşterinin yüksek tanınırlığını kazandık ve sektörde iyi bir ün kazandık.Çünkü müşteri ihtiyaçlarını, bütünlük yönetimini, sürekli iyileştirmeyi, gelişen, XİLİNX, ALTERA, ADI, NXP, TI, ST, ON, FREESCALE, INFİNEON, SAMSUNG, MİCRON, REALTEK, HYNİX, INTEL, MAXİM ve diğer acentelerin hizmet konseptinin performansını karşılamak için en iyisine bağlı kalan şirket ve orijinal güçlü kanallar elde edilmiştir.

Ürünlerimiz yaygın olarak askeri, endüstriyel, iletişim, gemi yapımı, havacılık, akıllı ev, enstrümantasyon, otomotiv elektroniği, iletişim, aydınlatma, güneş enerjisi, bilgisayar, kablosuz ekipman, endüstriyel otomasyon ekipmanları, tıbbi ekipman ve havacılık ve diğer endüstrilerde kullanılmaktadır.Uygulama aralığı çok geniştir, şirket zengin destek deneyimine sahiptir.

Şirket, "bilimsel yönetim, kalite odaklı, kusursuz hizmet, müşteri memnuniyeti" işbirliği politikası ve "güvenilir kalite, küçük karlar, hızlı satışlar, ağızdan ağıza" iş amacı doğrultusunda, her zaman daha fazla fayda ve kolaylık sağlamaya çalışmaktadır.müşteriler için.Müşterilerin her çalışanın çabalarının "xinxiang milyar" olduğunu düşündüklerini düşünün, sürekli ilerlemenin güç kaynağı.Gerçekten müşterilerin stratejik ortağı olmaya ve kazan-kazan durumuna ulaşmak için müşterilerle birlikte büyümeye istekliyiz.


Belirleme

  • Tip > Voltaj Regülatörü
  • Koşul > Yeni
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Model Numarası > Model Numarası.

Yorumlar (0)

İnceleme ekle