Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Elektrikli Scooter Kuyruk Lambası Arka Çamurluk klipsli LED Dönüş Sinyali Güvenlik Uyarı ışığı M365 / PRO / Pro2 / 1S / Lite / Mİ3 / G30MAX

 0

₺289.85 ₺452.87

Bisiklet sürmek

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: w186417

Yüksek parlaklıkta elektrikli scooter kuyruk lambası, sürüşleriniz sırasında görünürlüğü büyük ölçüde artırmak ve güvenliği artırmak için tasarlanmıştır.Kablosuz uzaktan kumandası ve çoklu aydınlatma modları ile rahatlık ve çok yönlülük sunar.Dahili şarj edilebilir pil, uzun ömürlü performans sağlarken, çeşitli scooter modelleriyle uyumluluk, onu tüm sürücüler için mükemmel bir seçim haline getirir.

Özellikler:

Gelişmiş Görünürlük: Yüksek parlaklıkta LED boncuklara sahip olan kuyruk lambası, parlaklığı önemli ölçüde artırır, arkanızdaki yaya ve aracı etkili bir şekilde uyarır, böylece sürüşünüzün güvenliğini artırır.

Çoklu Aydınlatma Modları: Kuyruk lambası çeşitli aydınlatma modlarını destekler, bisiklet ışığı, dönüş sinyali veya uyarı ışığı olarak kullanılabilir.İhtiyaçlarınıza göre modlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Kablosuz Uzaktan Kumanda: Kablosuz uzaktan kumanda ile donatılmış, yol koşullarına bağlı olarak ilgili aydınlatma modlarını kolayca etkinleştirebilirsiniz.Daha fazla güvenlik ve rahatlık için dönüş yaparken dönüş sinyalini etkinleştirin.

Uzun ömürlü Pil: Düşük güç tüketimi ve uzun pil sunan 900mAh şarj edilebilir pil ile donatılmıştır time.It USB kablosuyla hızlı bir şekilde şarj edilebilir ve silikon contasıyla olağanüstü su geçirmez ve toz geçirmez performansa sahiptir.

Geniş Uyumluluk: Beş farklı arka çamurluk montaj braketi seti ile, M365/PRO/Pro2/1S/Lite/Mİ3/Mİ4/Mİ4PRO/Mİ4 LİTE/Mİ4 ULTRA/G30MAX/G30D dahil olmak üzere çoğu elektrikli scooter modeline kolayca monte edilebilir ve geniş bir kullanıcı yelpazesi için uyumluluk sağlar.

Özellikler:

Renk: Siyah

Malzeme: ABS

Giriş Voltajı: 5V

Pil kapasitesi: Kuyruk lambası: Dahili 900mAh lityum pil

Uzaktan Kumanda: Dahili 100 mAh Lityum Pil

Işık boyutu: 95 * 33 * 28mm/ 3.7 * 1.3 * 1.1 içinde

Uzaktan Kumanda: 55 * 43mm / 2.2 * 1.7 in

Ürün Ağırlığı: 220g / 7.8 oz

Paket Boyutu: 130 * 90 * 80mm/ 5.1 * 3.5 * 3.1 içinde

Paket Ağırlığı: 250g / 8.8 oz

Ambalaj Listesi:

1 * Elektrikli Scooter kuyruk lambası

1 * Uzaktan Kumanda

5 * Montaj Braketi Setleri

1 * Montaj Kayışları

2 * Sabitleme kauçuk halka

1 * USB Kablosu

1 * Anahtarı

3 * Vidalı cıvata

1 * Çift Taraflı Bant Sayfası


Belirleme

  • Model Numarası > Scooter Kuyruk lambası
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Gerilim > None

Yorumlar (0)

İnceleme ekle