Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

BLW26 RF güç MOS transistör mikrodalga tüp yüksek frekanslı tüp orijinal envanter irtibata geçebilirsiniz

 0

₺684.26

Aktif Bileşenler

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: w47294

İyi günler dostum!Herhangi bir teknik destek ve veri sayfası için lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Daha büyük veya daha hızlı bir teslimata ihtiyacınız varsa, sizin için daha iyi bir fiyat ve teslimat yöntemi ayarlayabilmem için lütfen önce benimle iletişime geçin.Birden fazla ödeme yöntemini kabul ediyoruz.Sizinle ve diğer müşterilerimizle uzun vadeli işbirliği ilişkileri kurmayı umuyoruz.

2. Küresel nakliye. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç).Ödeme doğrulamasından sonra siparişleri zamanında işleyin.

3. Biz sadece teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz teslimat adresinizle eşleşmelidir.

4. Resimler fiziksel olmayabilir ve sadece referans içindir.

5. Servis transfer süresi, hafta sonları ve tatil günleri hariç taşıyıcı tarafından sağlanır.Ulaşım süresi özellikle tatillerde değişiklik gösterebilir.Eğer ödeme sonra 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Malları takip edeceğiz ve en kısa sürede size cevap vereceğiz.Amacımız müşterileri memnun etmektir!

Envanter koşulları ve zaman farklılıkları nedeniyle, teslimatı hızlandırmak için mevcut ilk depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

7. Müşterilerimizin çıkarlarını göz önünde bulundurarak, siparişinizi normal posta yoluyla göndermek zorunda kalıyoruz.Lütfen anlayın, ancak tarifeler kontrolümüz dışındadır ve herhangi bir vergi talep etmeyeceğimizi veya herhangi bir vergi ödemeyeceğimizi garanti edemeyiz.Size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı derinden özür dileriz.

8. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve size yardımcı olmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Değerli müşterilerimizle her zaman bir kazan-kazan ilişkisi kurmayı umuyoruz.Web sitesinde herhangi bir olumsuz geribildirim veya anlaşmazlıktan ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Şerefe!

DHL FEDEX UPS TNT ve deniz taşımacılığı daha uygun nakliye ücretlerini destekler.Daha fazla ayrıntı için lütfen iletişime geçin


Belirleme

  • Kaynak > Hong Kong Çin
  • Koşul > Yeni

Yorumlar (0)

İnceleme ekle